Sign by Danasoft -

April 27, 2009

Baju Kurung Moden

AKHIRNYA..... Siap juga baju kurung moden Ira ni yg bg ms seminggu je utk proses jahit menjahit ni..Ha ni bukan bj nak tunang, nikah atau pn bersanding..Ni BAJU nk KONVO hr ni 28/04/2009 di Politeknik PD. Hepi Graduasi to Ira... Sori ye kain xsempat snap coz tuan bj dh amek mlm td nk basuh pulak hr nikan hr bersejarah dia.. Kat bahagian leher, hujung lengan baju n bawah baju juga dijahit manik2 nk bg blink2 hrni.. Harap Ira puashati dengan baju ni n jgn bg last minit lg ye nk jahit bj n manik..Penat akak tau..hehe

No comments:

Post a Comment

Klik Klik..

nk bg makanan pd hamster ni just klik je kat mane2 and nk tgk dia berlari2 klik kat yellow button tu..