Sign by Danasoft -

August 13, 2017

Dh lama xupdate blog..hurmmm..rindu plak nk menjual balik..
So kali ni ada produk baru nak ditampilkan..............................


ORIGINA DRINKS UOOLSSSS


Apa benda origina ni...


Ok, actually Origina Drinks ni 100% keluaran Muslim kita.Produk yang dijual juga xlah mahal dan mampu milik..Ada berbagai perasa yang pastimya sume sedap..kalo ada yang tanya mana yang sedap ye sis? yg ni rasa dia mcm mane ek?dalam byk2 ni mana yang org selalu beli???


SO JAWAPAN DIA..........SEMUA SEDAP..... sebab apa saya kata semua sedap???sbbnya ianya tidak ada bahan pewarna, bahan perasa dan ianya 100% daripada jus buah sebenar. tiada tambahan gula tau..tu yg best nk share dengan sume..


ORIGINA DRINKS ni xperlu disejukkan boleh diletakkan dalam suhu bilik even dalam kete pn in sha allah xde masalah..kerana produk ini telah menjalani proses RETORT...


Apa plak RETORT???ha ni suatu kaedah dimana proses yang digunakan tidak perlu bahan pengawet untuk mengekalkan rasa sedapnya. Penyediaan minuman ini juga dibungkus dalam pek yang mudah di bawa dan senang diminum dimana jua.


Buat masa sekarang ada 9 flavor yang ditawarkan iaitu :


TAMAR MILK




KHASIAT :
1. Dapat membantu kita untuk menahan diri daripada lapar ketika berpuasa2. Menambahkan tenaga ketika berpuasa
3. Menambahkan susu badan buat para ibu yang menyusu badan
4. Melawaskan pembuangan air besar
5. Sesuai diminum semua golongan usia terutama ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang


Mmg sedap sgt. Anak kecil boleh minum TAMAR MILK ni tau...


Tak perlu simpan sejuk, simpanan suhu bilik bertahan sehingga 18 bulan


Nak minum suam, rendamkan pouch dalam air panas -- kemudian minum

So dapatkan dengan harga RM3.00 sahaja..

Kalo nk beli borong, sis akan bg harga borong k..

PASTIKAN ORIGINA K..


p/s: nanti sis update flavor yang lain tau..k stay tune











No comments:

Post a Comment

Klik Klik..

nk bg makanan pd hamster ni just klik je kat mane2 and nk tgk dia berlari2 klik kat yellow button tu..